Ученици от 8-ми клас на СУ „Васил Левски“ участваха в инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от „Джуниър Ачийвмънд България“. Тазгодишната кампания се проведе под мотото „Силата на един екип“.
Ивона Големджийска, Стела Трифонова, Надя Даскалова, Анна-Мария Враджева и Симона Цачева заеха ръководните позиции на кмета, председателя на Общински съвет, заместник-кмета и секретаря на Община Карлово, съобщиха от пресцентъра на Общината. Те участваха в ежедневната работа на всеки един от ръководителите в Общинската администрация и се запознаха с дейността и функциите на местната власт.
Председателят на Общински съвет Карлово Доньо Тодоров представи дейността на местния законодателен орган в зала "Васил Караиванов".
Кметът д-р Емил Кабаиванов прие момичетата в кабинета си и приветства желанието им да се запознаят директно с дейността на ръководния екип на Общината. Той ги запозна с примери от практиката като им пожела да бъдат инициативни, да не се отказват от своите цели и да обичат града и страната.
Сертификатите за участие в инициативата „Мениджър за един ден“ връчи Хенрик Мюнте, юридически съветник на президента на Конфедерацията на норвежките работодатели, който днес беше на работно посещение при кмета на Общината.