“Бургас и морето”- незабравими емоции и впечатляващ успех на песента “Не те забравям”.
Автор на музиката и аранжимента на прекрасната песен е композиторът Ефтим Чакъров. Поетът Красимир Трифонов подреди думите във въздействащ текст.


Младите изпълнители Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд я представиха вълнуващо пред препълнената зала на Летния театър в Бургас, наравно с още 11 нови български песни. И впечатлиха! Невероятен успех за Дани и Емин.

Те спечелиха първа награда на жури, награда на онлайн слушателите и награда за текст на песента “Не те забравям”.

"Колко вълнение и бурни емоции споделихме заедно! Колко много хора показаха подкрепа, обич и приятелство към младежите! Колко добри думи от познати и непознати чухме!…
И като родител и като учител искрено и дълбоко благодаря на всички, които бяха до Дани и Емо по пътя на сбъдване на тяхната мечта, но дълбоката ми признателност отправям към Ефтим Чакъров, който повери тази красива песен на талантливите младежи. Това е пътят! За да го има прехода към голямата сцена, приемствеността и, за да пребъде хубавата българска песен.
Благодаря отново на всички за подкрепата и за вярата в Дани и Емин!, написа в личния си профил Анита Илиева, която е майка на Дани и ръководител на "Карловойс".