"Малкият Мишо е поредното доказателство, че Коледа е времето на чудесата, които се случват. Времето на сълзи от радост, надежда и добрина.

Времето, в което имаме най-силна нужда домовете ни да бъдат пълни и домашният уют се измерва с усещането за заедност", съобщиха във фейсбук страницата АГ "Селена" Пловдив.

Родителите на бебето са от Сопот и тримата вече са заедно.

"Едно семейство, с което плакахме и се вълнувахме в продължение на 113 дни. Едно семейство, което стана част от нас, защото нищо не сближава хората така, както споделените битки. Едно семейство, в което ще расте истински герой", посочиха от болницата.

Михаил се е родил на 30 август, в едва 24 гестационна седмица с тегло 740 грама. Той е бил
в критично ранен период, в изключително тежко състояние, а шансът за оцеляване – далеч от оптимистичен.

За 113 дни Мишо е преминал през всички възможни интензивни терапии. Заедно с него, целият екип денонощно се е борил, за да го има.

" Подарихме най-хубавия коледен подарък – още едно здраво бебе си тръгна от нас. И получихме най-ценния дар, сълзите на радост от първата истинска среща на дете с родителите му. Благодарим, сем. Дочеви, че ни вярвахте и, че издържахте най-голямото изпитание в живота ви! Нека най-хубавото да започва сега!", пожелаха от АГ "Селена".

KarlovoPress пожелава здраве, много щастие и благоденствие на цялато семейство!