Фирма "Лалев" ООД е една от малко развиващите се компании в района, която вече отбелязва тенденция към ефективна устойчивост на българския пазар. Вече 10 години дейността на фирмата е насочена към производството на стоманени конструкции и елементи от тях, както и към извършването на монтаж на строителни обекти в цялата страна.

Поради тази причина един от управителите на фирмата Веселин Лалев посочи, че формулата за успех се дължи на постоянството в годините, коректността с клиентите и с работниците, както и на качествения човешки ресурс, без който фирмата нямаше да постигне това развитие.

През последните години фирма "Лалев" е подизпълнител на едни от най-големите строителни обекти в България, като новият завод на Либхер, Луфтханза, DHL, Кауфланд, Лидъл, Дънди Прешълс Металс Челопеч, Практикер, Технополис, Завода за Велосипеди на "Лидер 96" и други.

Производствената база на местната фирма се намира на територията на бившия тракторен завод в карловското село Ведраре и е разположена на площ от 12 000 кв. м. Местната компания осигурява приятна обстановка за работа и много добри условия на труд. Нейните управители държат както на колегиалните отношения между работниците, така и на лоялност между работниците и ръководството.

Показателно в това отношение е, че от своето създаване през 2007-ма до този момент, фирмата няма нито един ден, в който да е забавила изплащането на работните заплати и осигуровките, няма и нито един служител, който да е пуснат принудително в неплатен отпуск.

Ръководството на фирма "Лалев" постоянно се стреми към повишаване на трудовите възнаграждения и към мотивация на работниците и служителите. "Фирмата поема транспортните разходи, дава бонуси при спазване на производствения график и непрекъснато повишава квалификацията на хората", коментира за KarlovoPress.com управителят Веселин Лалев и допълни, че заради повишаване на работата си се стремят към увеличаване на колектива.

В момента карловската фирма може да назначи на постоянна работа още заварчици, монтажници, шлосери и оператори на металорежещи машини. Монтажниците получават командировки, надбавка над договорената дневна ставка, а компанията осигурява и нощувките.

Хората във фирма Лалев работят на осемчасов работен ден, от от 8:00 до 17:00 часа, но една смяна като съботите се доплаща отделно с надбавка извънреден труд процент от договорената дневна ставка. Телефонните номера за контакти с фирмата: 0885 307 750 и 0885 837358, [email protected], [email protected]