Сглобяемите къщи, които предлагаме са енергийно ефективни, лесни за изграждане и са в състояние да издържат много по-добре на заместресения.
Дървото е предпочитан материал заради приятната, уютна и здравословна атмосфера, която създава. Нискоенергийните сглобяеми къщи се строят от материали, които се безопасни за човека и околната среда. Изолират се с каменна вата, която има перфектни звуко и топлоизолацонни качества, пожароустойчива е и пропуска парите, което създава здравословна среда в сградата.


Основните предимства на този тип къщи са: Екологично чисти материали, устойчиви са на влага, корозия, земетресения, пожари и силни ветрове
Бързина на строителството, изгодна цена и високо качество, ниски разходи за отопление, високи нива на шумоизолация, лесна реконструкция на вътрешните помещения.Сглобяемите къщи са по–леки и това дава възможност да бъдат изградени на места, където монолитното строителство е невъзможно .
Получавате около между 5% и 10% повече използваема жилищна площ, което се дължи на по- тънките стени
Изграждането на къщата отнема едва 3 месеца, като през това време се осъществява постоянен контрол на качеството.
Всеки един собственик може сам да разпредели помещенията и квадратурата на имота, като това дава възможност за един практичен и просторен дом.

Къщите се издават завършени до ключ и собствениците получават 25 години гаранция.
За повече информация може да посетите нашият офис в град Карлово /зад хотел Щерев/ или на телефон 0 8888 969 80