И училището в Клисура минава на дистанционно обучение Директорът на ПГ по икономика " Т.Г.Влайков" Румена Милова апелира всички родители и ученици, че за периода от две седмици, през които учениците няма да посещават училище, техните учители, ще се постараят да подготвят работни листове, съобразени с учебния материал и да ги разпространят до всеки ученик. Разпространението ще стане чрез интернет свързаност, а тези които нямат достъп до такава- лично чрез образователния медиатор, класен ръководител или директор.
Ръководството на учебното заведение разчита на съдействието на учениците и родителите, за да се справят с дистанционното обучение. Учениците, които имат интернет, мобилни телефони, компютри или таблети може да гледат уроците на сайта на издателствата, които са споделени във фейсбук профила на директора Румена Милова.
В понеделник очаквайте повече разяснения от класните ръководители.
"Не забравяйте, че дори и само да четете от книга, вестник, списание, учебник или каквото имате под ръка, да преписвате, да се упражнявате, да решавате задачи е във ваша полза.
Моля, тези от вас, които четат в момента, да разпространят до всички родители и ученици, които нямат необходимата техника, за да го прочетат!
Ограничете контактите помежду си, стойте по домовете си, за да бъдете здрави!", призова директорът на училището.