Под надслов „Карлово ЗАЕДНО за Коледа“ ще бъдат украсени и коледни дръвчета на две места в Карлово - на площада пред сградата на Центъра за обществена подкрепа и в парк „Стадиона“, съобщиха за KarlovoPress.com от ръководството на Центъра за обществена подкрепа. Инициативата на СОНИК СТАРТ, съвместно с община Карлово. В нея ще се включат специалистите от ЦОП, ДЦДУ, ЦНСТ, ЦНСТДУ и ЦСРИ.


"С цел пробуждане на коледният дух и доброто празнично настроение сред обществеността, екипите и децата на СОНИК СТАРТ са подготвили празнична коледна украса, която тържествено ще освети коледните дръвчета на 16-ти декември. Посланието, което ще отправим към всички жители на общината, е чрез тази ярка празнична светлина всеки от нас да просветли мислите си и да почувства светлината, която Коледата ще ни донесе", посочиха специалистите от местния център, който предоставя социалните услуги.
Те пожелават новата 2021-ва година бъде светла и щастлива за всички. и призоваха всеки, който иска да постави играчка, за посрещнем Коледа още по-красива и празнична.


"С този добър пример, който децата ще оставят за хората от Карлово се надяваме и през следващата година доброто да продължи да заразява все повече от нас". Очакваме вашия добър пример, за да продължим инициативата с украса на още дръвчета в града ни", изразиха надежда преподавателите и децата.