Деца от Карлово, които тренират в детско-юношеската школа на Левски Карлово организират тази събота, на 14-ти май, футболен мач в подкрепа на 22-годишния младеж от Карлово, преборил левкемия, който отново се нуждае от помощ. На игрището на Ловен парк в Карлово тази събота ще бъдат поставени 2 кутии за дарения.
Георги в момента е напълно обездвижен в болница в Пловдив. Роднини и приятели събират средства, за да го заведат в турска клиника, където да му бъдат направени изследвания и евентуална операция.
Ракът „сграбчва“ Георги, когато е 4-годишен. Години води успешни битки, а последната е миналата година, когато претърпява успешна трансплантация на стволови клетки.
Сега Георги е отново в болница и е напълно обездвижен. Заключението на лекуващия лекар е, че става дума за неизлечима туморна формация в шията, която води до пареза на крайниците.
Майката на Георги обаче не се предава и търси спасение в Турция. Нужни са им 10 000 евро, които семейството няма.
„Всеки ден той ме пита – мамо, защо не ме лекуват тук? Пак ме закарай в Турция. Аз трябва да го направя, борба до дупка“, казва пред бТВ майката на Георги. За Турция са му нужни 10 000 евро, които семейството няма.
Ако имате желание и възможност да помогнете на Георги, можете да го направите, дарявайки средства. Ето как можете да го направите:
Сметка в лева в банка ДСК: BG56STSA93000027454641
BIC: STSABGSF
Сметка в евро в банка ДСК: BG52STSA93000027454713
BIC: STSABGSF
Титуляр: Георги Христинов Китипов
@georgikitipov