Кандидатурата за народен представител на Веска Ненчева бе номинарана на онлайн конференция на БСП Карлово. В работата на конференцията са взели участие 94 делегати, от общо избраните 121 от 44 основни партийни организации и клубове на БСП в Община Карлово, каза за KarlovoPress.com председателят на БСП Карлово инж. Манол Манолов.

Народният представител Веска Ненчева е направила отчет за четиригодишната си работа в 44-то Народно събрание като е посочила, че както преди четири години, така и сега застава с открито лице.

„ Преди четири години се ангажирах с пет основни послания, които се превърнаха в основа на работата ми в 44-то Народно събрание. В хода на работата в парламентарната дейност, при редовни приемни в област Пловдив и срещите с Вас в цялата страна, при представяне на проекта „Визия за България“ се зародиха още много инициативи и дейности. Някои бяха бързо изпълними и успях да ги финализирам, а други изискват повече време и са в процес на довършване. В дейността си като народен представител имам участие в: Законодателна дейност: 19 законопроекта, 23 предложения във връзка с разисквания по питане, 2 предложения от народни представители за произвеждане на национален референдум, 5 проекта на решение за гласуване на вот на недоверие, 24 проекта на решение, 56 актуални въпроса и блицвъпроси към министри, 25 предложения към законопроекти за второ четене", е посочила Ненчева пред членовете на БСП Карлово.

Ненчева е подчертала, че дейността й винаги е била прозрачна и видима, а мнението на нейните съпартийци е от особено значение за нея, тъй като то е коректив в работата й.


Народният представител от левицата Веска Ненчева получи за втори път категорична подкрепа на делегатите. За нея гласуваха всички 94 регистрирани делегати.

" Те заявиха своя ангажимент за провеждане на силна предизборна кампания и честен вот в изборния ден", подчерта местният лидер на БСП инж.Манолов.