Водачът на листата на „ БСП за България“ подписа споразумение с Областния съвет на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Водачът на листата на "БСП за България" за Пловдив област Веска Ненчева и бригаден генерал о.з. Янко Янев, председател на Областен съвет за Пловдив област на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, подписаха Платформа за сътрудничество и съвместна дейност на областно ниво.

Съвместната работа на Ненчева, която е и асоцииран член на съюза, с Общинска организация „ Васил Левски“ СОСЗР Карлово е дългогодишна и има добри резултати в редица патриотични и родолюбиви каузи и инициативи.

С този опит, Ненчева и карловското войнство искат да бъдат полезни за съвместна работа на ниво Пловдив област.

Подписването на споразумението ангажира двете страни със съгласуване на взаимни инициативи и съвместно участие на бъдещите народни представители и представители на запасното войнство от област Пловдив в мероприятия и събития от регионално и национално ниво в сферата на националната сигурност, родолюбивата и патриотична дейност, както и на ангажираност и съпричастност в процеса на обсъждане, подготовка и внасяне за решение в Народното събрание на Закон за запасното войнство в България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!