Водачът на листата от "Демократична България- Обединение" за 17 МИР Пловдив област Велизар Шаламанов коментира работата на 45-то Народно събрание и какви са очакванията на коалицията за 46-ия парламент в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ.

" Най-важното е, че променихме Изборния кодекс, който дава възможност за по-голяма свобода и намаляване на корпоративния вот. В нашата листа прави впечатление, че имаме експерти във всички области. Различното в нашата кампания е, че има нови хора, които привлякохме от Карлово, Сопот и района, за да откликнем на очакванията на хората и да работим за разрешаване на проблеми. Важна наша задача ще бъде и развитието на туризма и балнеолечението в региона", каза Шаламанов. Той добави, че една от каузите на кандидатите за народни представители е да работят за национална система за спасяване на хора и закупуване на хеликоптери.

"Това включва не само закупуване на хеликоптери, но и обучение на хора, свързване на всички необходими елементи за функционирането на една такава система, в това число лекари и специалисти", коментира водачът на листата.

Той посочи, че прогнозите са, че Има такъв народ са силата на промяната и ще очакват предложения, за да продължат промените в страната.

Кандидатът за народен представител от "Демократична България-Обединение" е с номер 23 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!