"Ако няма редовно правителство и приет национален бюджет, който вече трябваше да бъде приет, Общините ще трябва да работят с 1/12 от бюджетна рамка за последната година. Това означава, че те няма да може да покриват разходите и ще се върнем в 94-та година", заяви в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Розалин Петков.

Той коментира, че в Карлово има икономика, но първо трябва да се овладее кризата в страната.

"Аз се кандидатирах, защото смятам, че мога да бъда полезен с дългогодишния ми опит като икономист. Познавам много добре региона.
Ако се развият Индустриалните зони в Карлово и Ведраре ще се вдигне Брутния вътрешен продукт на Общината. Това означава още работни места и привличане на чужди инвестиции.Община Карлово следи развитието на най-добре развитата икономическа зона в България - Тракия зона. В нея има над 120 завода, с над 47 000 работни места. Но тя е най-добре развитата, защото имаше добро сътрудничество между държавата и Общините", заяви Розалин Петков.

Той обясни какви са мерките, които ГЕРБ-СДС има за справяне с кризите и добави, че ако коалицията е първа политическа сила след 14-ти ноември ще се опита да състави правителство първо с всички десни партии и формации, а ако се наложи и с тези, които са в ляво.

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Розалин Петков е с номер 32 и преференция 105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още от интересния разговор вижте: