Общинският координатор на "Републиканция за България" Христо Николов каза, че основна задача пред местната организация ще бъде изграждане на структури във всички населени места за участие в предстоящите парламентарни избори.


Партията вече има структури в Карлово, Баня, Войнягово и предстои откриване на клубове в още 15 населени места в Община Карлово. Николов подчерта, че залагат на нови и разпознаваеми личности, които да последват бъдещия хоризонт и политиките на "Републиканци за България".
"Няма бивши членове на управляващата партия в местната структура, с изключение на Теодор Шойлеков. Залагаме на нови и разпознаваеми личности, които искат да работят за по-доброто бъдеще на България", заяви Христо Николов.

Събитието уважиха председателят на партията Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Георги Пилев, много от членовете и симпатизантите от района. Цветанов посочи, че очакват да спечелят минимум два мандата в област Пловдив. Той коментира, че имат сериозен фокус към Община Карлово като една от най-големите в областта.