С молебен за здраве на жителите, кандидатът за кмет на община Карлово бриг.ген.Димитър Шивиков издигнат от ВМРО-Българско национално движение откри предизборната си кампания. Архиерейският наместник на Карловска духовна околия свещеноиконом Марко благослови кандидатите за кметове и общински съветници в църквата "Св. Николай".
ВМРО- БНД издига най-младата кандидатска листа на тези местни избори.
"Защото тези хора са решили да останат в общината, да работят, да създават и да отглеждат семействата си", посочи ген.Шивиков и отбеляза, че всички са един отбор и ще водят човешка кампания, тъй като имат достойнството, че не са опетнени от каквото и да е, познават законите и знаят как. Шивиков представи конкретните действия, които може да бъдат предприети след 27-ми октомври като един от примерите, който даде е поставянето на светофарна уредба на околовръстното в Карлово заради многото катастрофи, засилване на качеството на сметоизвозване и сметосъбиране и предприемане на стъпки за решаване на проблема с наводнението там след всеки пороен дъжд.
Кандидатът за общински съветник Светлозар Янков изтъкна предимствата на цялата кандидатска листа за съветници и на кандидатите за кметове.
"От 2 месеца работим по една наредба, която искаме след като получим вашето доверие и ни гласувате правото да бъдем в следващия местен парламент да стане реалност. Наредбата е за отпускане на еднократна помощ за новородено, която цели да стимулира младите двойки, които имат по-високо образование. Колкото по-високо образоване имат, толкова по-големи да бъдат средствата. Ако получим вашето доверие ще входираме тази наредба", заяви Светлозар Янков.
Кандидатът за кмет на Столетово Мирослав Колев е единственият кандидат за това населено място. Той благодари за доверието и каза защо е точно в този отбор.
Гост на официалното откриване бе областния координатор на ВМР-БНД Стефан Полийски. Движението представи пълна кандидатска листа за съветници и трима кандидати за кмет на населените места - Столетово, Васил Левски и Бегунци.
Кандидатът за кмет на община Карлово ген.Димитър Шивиков от ВМРО-БНД е с номер 34 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!