Тази предизборна кампания на коалиция "Демократична България - Обединение" надгражда предишната. Имаме много нови лица в листите. Ние наистина прилагаме логиката на мажоритарния избор, с това че открито насърчаваме преференциалния вот. Това каза в Карлово лидерът на Да, България Христо Иванов, който се срещна с кандидати за народни представители от листата на коалицията за областта, членове, симпатизанти и жители от района.

Христо Иванов коментира, че една от най-важните каузи на коалицията в следващия парламент ще бъде въвеждане на електронното управление.

"Няма да говоря за това какво управление очакваме, а какво управление имаме волята и капацитета да направим. Ако гласувате доверие на Демократична България вие ще бъдете сигурни, че гласувате за отговорно, професионално политическо поведение, за ясна програма с ясен екип.
Ние не взимаме решения в някакъв мрак, в който никой не знае кой взима решения. Имаме последователно политическо поведение. Демократична България е истинската трансформация. Имаме волята да има управление, дълбоки реформи. Гласувайте за сигурното, недейте да рискувате с котки в чували", каза Христо Иванов.

Кандидатите за народни представители от коалиция "Демократична България - Обединение" са с номер 23 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!