Кандидатите за кмет на община Карлово, населени места и за общински съветници от ВМРО-БНД се срещнаха с жителите на Калофер. Кандидатът за общински кмет ген.Шивиков посочи, че ако получат доверието ще работят за по-доброто развитие на града.
"Хора, които нямат чисто съдебно минало имат наглостта да искат вашата подкрепа. А за толкова години сегашното управление направи ли достатъчно за всички населени места в община Карлово", попита риторично кандидатът за кмет на община Карлово ген.Димитър Шивиков от ВМРО-БНД.
Кандидатът за общински съветник и лидер на местната структура на ВМРО Светлозар Янков заяви, че ще подкрепят и ще работят с този кмет на града, на който жителите в Калофер дадат своето доверие.
"Не обещаваме неизпълними неща, защото вие сте се наслушали какво ще се направи. За изборите се наливат едни милиони и след четири години нищо не е завършено.Няма да делим кметовете по партиен признак. Ще работим с този кандидат, който изберете. Знаете тук какво се получи", каза Янков.
Кандидатурата за кмет на община Карлово в лицето на ген. Димитър Шивиков подкрепиха народната певица Поли Паскова и танцова формация "Гераци".
След срещата, жителите на Калофер станаха на крака и пожелаха на ген.Шивиков късмет, успех и победа.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!