Веска Ненчева: Благодаря за номинациите! Продължаваме заедно напред отговорно, компетентно и последователно! "Като народен представител в 44-ото и краткото 45-то и 46-то Народно събрание винаги съм работила заедно с хората - от малкото село до големия град, защото имам честта да сме съмишленици и приятели, които се подкрепяме и отстояваме заедно идеи за по-добро бъдеще на нашия край и на държавата, в която живеем. И в трите мандата личната подкрепа за мен беше категорична.

3 1000 личен преференциален вот, при неоспорвано машинно гласуване на 11юли 2021г. ме подреди на I-во място по преференции сред народните представители от БСП и сред първите 10-ет в 46-ото Народно събрание. Това е доказателство за категоричната подкрепа на хората от област Пловдив, но и отговорност, която съм длъжна да продължа да нося.

На 27септември 2021-ва година на онлайн Конференция на БСП Карлово, 77 делегати единодушно със ЗА отново ме припознаха за своя кандидат за народен представител в 47-ото Народно събрание от 17МИР, област Пловдив.

Благодаря за номинациите и на всички останали общински организации на БСП в област Пловдив. Продължаваме заедно напред, отговорно, компетентно и последователно да работим за по-справедлив и достоен живот в държавата ни!", написа Веска Ненчева.