Кандидатите за народни представители от патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ са хора, изградили собствената си биография със собствени сили и професионализъм. Това каза в Карлово лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който заедно с председателя на ВОЛЯ Веселин Марешки дойдоха в града на Левски, за да представят кандидат-депутатската листа на коалицията за областта.

"За нас Карлово е изключително важен, значим град и аз вярвам, че ще бъдем подкрепени много по-мащабно и Карлово ще даде пример по какъв начин трябва да се подкрепят патриотите, тръгнали да работят за народа си, поставяйки интересите на държавата над партийните", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Нас ни събра българският патриотизъм, българското родолюбие, което е над всичко. За да се гордеем, че сме патриоти, няма как да е, ако участваме в корупционни сделки. Това е другото, което ни събра, ние нямаме никакви данни и факти за участие в такива машинации. Даваме шанс на всички български патриоти да ни подкрепят. Казваме го точно тук в Карлово, защото нашите деди са се борили за по-хубава България. Нека от тук дадем началото, а след седмица считам, че ще бъдем изненадата на тези избори. Нека тази коалиция помогне за всички хубави неща, които очакват българите свързани с доходи, семейни ценности и с благополучието на България", каза Веселин Марешки.

Водачът на листата Борис Ячев посочи, че в региона работят вече 6 години и много от законодателните инициативи са родени тук след срещи с местния бизнес и хората.

"В Пловдив област държавата може да помогне с работеща администрация, добри закони и с данъчни облекчения за бизнеса, защото той иска това. Това е и гръбнакът на нашата икономическа програма на коалицията. Не слушайте празни обещания, а вижте онова, което е свършено. Във всяка една община от областта аз, моите колеги от листата и лидерите на НФСБ и ВОЛЯ, може да отидем, да застанем и да посочим конкретни неща, с които сме допринесли, инвестиция, която сме докарали в съответния район и проект, за който сме помогнали. Това ни дава самочувствието, че тук ще бъдем една от водещите политически сили", заяви Борис Ячев.

Кандидатите за народни представители от патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ са с номер 24 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!