Кандидатът за народен представител Стоянка Мавродиева от патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ бе гост в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ. Тя е майка на четири деца, юрист, владее английски и руски език и е сред кандидат-депутатите за Пловдив област с успешен бизнес и щастливо семейство.

Мавродиева коментира, че не може да подкрепи празни обещания като работа, работа, работа, защото това нищо не говори.
"Много хора ме питат кой ще работи, за какво ще работи. Аз подкрепям Г-н Марешки, тъй като той е доказан бизнесмен и осигурява работа на над 4 000 души. Първото и най-важно, което трябва да се промени е моделът на българското семейство - двама родители и две деца.

Има много родители, които имат три и повече деца, но се гледа на тях с недоволство, че майките раждат, за да получават помощи и надбавки.

Аз не взимам надбавки и искам да направя всичко възможно детски надбавки и помощи да се изплащат на майките, които са образовани и имат най-малко средно образование", посочи кандидатът за народен представител Стоянка Мавродиева. Тя добави, че трябва да има оптимизиране на изразходването на публични средства.

"Да спрат безумните разходи за несъществуващи самолети, за които заводът, който трябва да ги построи още не съществува. Партия "ВОЛЯ" гласува против това - 2 милиарда лева. А те можеха да се разпределят за майки, деца, пенсионери, полицаи", коментира Мавродиева.
Стоянка Мавродиева има ангажираност към фондация "Искам бебе", която се занимава с репродуктивни проблеми.

"Майки теглят по 50 000 лева кредит, за да имат дете. Държавата осигурява подкрепа, но е крайно недостатъчна", подчерта Мавродиева.
В заключение тя коментира, че агитационните материали в Община Карлово са били свалени преди да е излезнало решението на РИК 17 и определи това като политически вандализъм от страна на общинския кмет.

Кандидатът за народен представител от патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ за Пловдив област Стоянка Мавродиева е с №24 в интегралната бюлетина и с преференция №113.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!