"Само едно работещо правителство може да регулира пазара на енергия, за да бъде премахната спекулата на енергийната борса. Основният въпрос, който хората ни поставиха след всички срещи е за високата цена на тока и как ще си плащат сметките през зимата. От цените на електроенергията зависи икономиката в цялата страна и как ще се справи и бизнеса", коментира в "Предизборно студио" по телевизия KarlovoPress ТВ кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Розалин Петков. Той подчерта, че ВМЗ Сопот вече се притеснява от цената на тока, тъй като техните изделия са на традиционни пазари и клиентите не ги интересува каква е себестойността на изделието, а се интересува от качеството.

"След като не е подобрено качеството, клиентите очакват да закупят изделията на същата цена. Така че тяхната високата себестойност, в която е включена и цената на тока, изяжда печалбата на завода", каза Петков и добави, че е оптимист и за това иска да получи доверие, за да може да продължи да работи за стабилно правителство.

По време на срещите, Петков се е ангажирал с две лични каузи пред местните жители в региона на Карлово, Сопот и Хисаря.

"Успях да разговарям с хора от почти всички Общини в областта. В Карлово и Хисаря хората поставиха на моето внимание въпроса с възможността автошколите да обучават и провеждат изпитите си тук в района. Необходимо е Общината да направи полигон и държавата, съответно ресорния министър да разреши. Другият ангажимент, който поех е пред собствениците на автосалони за връщане на пункта на КАТ в Карлово", каза Розалин Петков.

Коалиция ГЕРБ-СДС очаква да спечели 4 мандата в област Пловдив и да има добра активност.

"Въпреки всички съмнения за манипулации на вота, разчитаме че нашите избиратели ще се справят. Основната част са културни и интелигентни хора. Хората се умориха от избори и слава богу те ще са последните за тази година. Вярваме, че много от хората отново ще ни последват", посочи кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Розалин Петков.

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Розалин Петков е с номер 32 и преференция 105 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!