Секретарят на организацията майор Груев каза, че Веска Ненчева е изпълнила поетите ангажименти преди четири години като е дарила лични средства за изграждане на паметник на българския ракетчик, 2 000 лева са били осигурени и от парламентарната група на БСП за България.

"Имаме синхрон и смятаме да продължим да работим. Ние призоваваме да се гласува за нашите кандидати или за тези, които са най-близко до убежденията на нашите членове", каза майор Груев и добави, че е най-важно да имат съгласувани действия с избраните депутати след изборите.
"В нашата програма сме заложили и изграждане на алея на славата и в Калофер, защото след посещението в Одеса поехме такъв ангажимент.

Важно е да продължи помощта за дейността на клуб "Приятели на армията". Закон за запасното войнство така и не бе приет в 44-то Народно събрание, но се надявам в 45-то нашият глас да бъде чут", коментира секретарят на общинската организация.

Кандидатът за народен представител Веска Ненчева заяви, че за нея е чест да бъде член на Съюза на запасното войнство. Тя връчи на организацията отчета за дейността й като депутат в 44-то Народно събрание.

Кандидатът за народен представител Веска Ненчева от коалиция "БСП за България" е с номер 4 и преференция 102 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!