Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с кандидатите за народни представители от листата на коалиция БСП за България издигнати за 17 МИР. В Калофер тя бе посрещната под звуците на местните гайди от кмета на града Румен Стоянов, председателя на Общински съвет на БСП Карлово инж. Манол Манолов и водача на листата Веска Ненчева.

Румен Стоянов припомни, че именно Калофер през 2016- та година е дал първите индикации, че нещо в държавата не е наред, след това заедно с кметовете на малките кметства в страната са повдигнали въпроса за самостоятелните бюджети, с които трябва да разполагат.

"Нашите искания бяха поставени пред всички държавни институции и пред лидерите на всички партии. Ще продължим да ги отстояваме, защото това са искания за хората в населените места. От следващото управление на страната ще искаме по 20 000 лева на кметство, за да може всеки кмет да направи това, което прецени, за да направим детски площадки навсякъде", отбеляза Стоянов. Той благодари на Нинова, затова че е посочила Веска Ненчева за водач на пловдивската листа.

Ненчева каза, че трябва да продължи битката и трябва да бъде извървян пътя, защото от БСП са уверени, че с този екип от професионалисти ще успеят, за да се случи промяната, която повечето от българите искат.

Корнелия Нинова посочи, че БСП е единствената, която се бори срещу стария модел на управление, но и изработи алтернативата.
"За това днес съчетаваме промяната с възможността да дадем стабилност, сигурност и перспектива на България и българския народ.Знаем как и можем да овладеем цените, да помогнем на бедните, младите семейства и на възрастните. Знаем как да се погрижим за българското производство, за българското земеделие, за българските общини. Ние ще направим така, че част от средствата събрани от данъците да останат в Общините и населените места. Всичко това няма как да се случи без стабилно правителство", заяви Нинова.

Листата на "БСП за България" е с номер 33.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!