Кандидати за народни представители издигнати за Пловдив област от Демократична България - Обединение избраха историческо място в Карлово, за да се срещнат с хора от района и да обсъдят проблеми и програмата, по която ще работят в следващия парламент, ако получат необходимото доверие. В листата на движението има 5 жени, професионалисти в своята област. Кандидатът за народен представител Бонка Карчева коментира, че малкия и среден бизнес е на път да изчезне.


"Развитието на Общината и района виждам, че може да бъде постигнато само чрез децентрализация и когато ние сами може да определяме кога, как и къде да отива. Като икономист аз ще работя за запазване на малкия и среден бизнес, защото много фирми вече затвориха", заяви Карчева.
В листата на Демократична България - Обединение е и кандидата за народен представител Гергана Кабаиванова - специалист по местни храни, основател на първите фермерски пазари в големите градове, а от 10 години е ангажирана с малките производители в сферата на земеделието, храните и туризма.
"Ще работя за това да възстановим земеделието, розопроизводството и да свържем храните от местен характер с туризма", посочи Гергана Кабаиванова.

От гражданската квота на движението, кандидат за депутат е Виктор Иванов от Сопот. Той е експерт по човешки ресурси и има предприемачески опит в Италия. Неговата лична кауза, ако бъде избран за народен представител е осигуряване на медицински хеликоптери.

"Закупуването на медицински хеликоптери е най-малкия проблем. В момента има пречка в Закона за авиацията. Иска ни се да възстановим функцията на парламента и да не купува Бойко Борисов хеликоптерите, а група експерти и не само да се закупят хеликоптери, а да се създаде система", коментира кандидатът за депутат Виктор Иванов.

Кандидатите за народни представители от Демократична България-Обединение са с №11 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!