"Парламентът е предназначен най-вече, за да генерира закони. Всеки един познава поне един човек от листите и знае, че той ще свърши работа. Призовавам да се гласува на тези избори преференциално, за да може в следващия парламент да има повече хора с експертиза", това каза в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ кандидатът за народен представител от "Републиканци за България" Иван Иванов.

Той подчерта, че партията на Цветанов е изградена от опитни политици и една от задачите е да бъде реализирано електронното правителство, за да се пести времето на младите хора.

Иванов каза, че като човек с опит в енергетиката има много проблеми на национално и местно ниво, които не са намерили решение.
"В региона има нужда от по-чиста енергия. Котловината е предразположена към задържане на въздуха, което води до инверсия и замърсяване на въздуха, което влияе на здравето. Има газификация в Община Карлово, но в последните години е в пълен застой, търпи и разруха. Не знам какво се случва, но това е енергия, която се търси и все повече ще се търси", коментира Иванов.

Той коментира още, че трябва да се направи единно управление на водите и да се обърне внимание на засушаването в южната част на Средна Стара планина.

Кандидатът за народен представител Иван Иванов издигнат за Пловдив област от партия "Републиканци за България" е с №21 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!