Емоционално и с откровени разговори премина последната предизборна среща от кампанията на ГЕРБ – Пловдив област с жители на Община Карлово.

Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата Десислава Трифонова разговаряха с кмета на Общината Емил Кабаиванов и общинския ръководител и зам.-кмет Данка Люртова.

На срещата присъства и кандидатът за народен представител от района Розалин Петков.

" Благодарим на представителите на ГЕРБ за оказаната подкрепа на хората от пострадалите при пороя карловски села. Винаги в трудни моменти сме получавали адекватна помощ от ГЕРБ", заявиха домакините от Карлово.

Хората от своя страна споделиха, че се притесняват от приближаващата зима, от цените на горивата и електроенергията, от цените на стоките в магазина и вярват, че след 2 октомври ще има редовно правителство, което да се справи с хаоса в държавата.
Георги Мараджиев посочи, че през последния мандат от управлението на Борисов правителството е отпуснало над 13 милиона за Общините в Пловдивска област.

" За Община Карлово бяха отпуснати над 2 милиона лева, от които 1 200 000 лв. за реконструкция на 2 улици и паркове в Баня. Със 180 хиляди бе ремонтиран покривът на НЧ “Христо Ботев“ в Калофер и покрива на кметството. Освен това над 500 хиляди лева бяха отпуснати за ремонт на улици в Карлово и близо 600 000 лв. за ремонт на улици и площади по селата", каза Мараджиев и добави, че това са конкретни цифри, за конкретни неща.

"Както знаете ние от ГЕРБ не даваме празни обещания, имаме антикризисна програма, с ясни приоритети. Ако получим достатъчно доверие и възможност да управляваме в следващите четири години, първата ни задача ще бъде да намалим цените на енергийните източници и да водим благоразумна фискална политика, за да изведем държавата от кризите“, коментира водачът на листата Десислава Трифонова.„Вярваме, че само ГЕРБ може да се справи с кризите в страната и знаем, че само с номер 24 ще имаме стабилна и сигурна държава“, споделиха на тръгване хората от Карлово.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!