Емил Кабаиванов: Залагаме в програмата за следващия мандат  ремонт на 4 улици и нова спортна площадка в с. Васил Левски В програмата на кмета на община Карлово за следващите 4 години са заложени асфалтиране, полагане на пътни ивици, подмяна на водопровода и преасфалтиране на 4 улици, както и изграждане на многофункционална спортна площадка в карловското село Васил Левски. Това стана ясно от кмета Емил Кабаиванов по време на изнесена приемна в селото. Той поясни, че досега са сменени водопроводът и настилката на две от най-проблемните улици и са осигурени средства за същата дейност на още две. Ремонтите ще бъдат извършени през следващия месец като бъде направено новото водохващане от ВиК Пловдив.
В разговор с кмета на Васил Левски Доньо Стоянов, заместник-кметът на общината Антон Минев, секретарят Стефан Стефанов и Кабаиванов са обсъдили възможностите за изграждане на четири прага по река Неволя, ремонт на моста в центъра на селото, монтиране на 5 камери за видеонаблюдение на места, посочени от кметството, готовността за включване в системата за компостиране на зелените биоразградими отпадъци, към която до края на годината ще преминат всички населени места от община Карлово.
Откритите приемни на кмета на общината Емил Кабаиванов продължават и тази седмица по предварително оповестения график: 21.08.19 /сряда/ – в квартал Сушица и на 23.08. /петък/ в село Горни Домлян от 17:00 часа.