"Нито Мая Манолова, нито Татяна Дончева са нови лица, но така се представят. И аз мисля, че те се възползваха от младежите, които бяха на протестите в София и не смятам, че те ще ги представляват. И единственото, което излезе от предишното Народно събрание е безумният Изборен кодекс. Безумен е, защото тепърва ще има трудности. Само 27 % гласуваха машинно", коментира кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Данка Люртова в Предизборното студио на телевизия KarlovoPress ТВ. Тя добави, че хората в Карлово и Сопот са притеснени от предстоящия вот, защото очакват да имат много затруднения.

"До момента не се знае в големите градове по колко машини ще има. Има вероятност машината да се повреди. ЦИК се занимава с всичко друго, но не и с проблемите свързани с предстоящия вот", заяви Люртова.

Кандидатът за депутат от Карлово коментира, че след парламентарните избори се е срещнала с много хора в района, които са споделили, че на шега са гласували за партия "Има такъв народ. Нейният лидер е странен и доказа, че няма представа от политика. Когато влизаш в политиката трябва да имаш приоритети, програма, които не се видяха от тази партия", заяви Люртова.

Тя посочи още, че е изключително притеснително и това, което се случва в държавата - ежедневно се правят рокади, а нито една от мерките на правителството на ГЕРБ не е спряна до момента от служебното правителство.

" ГЕРБ-СДС отново ще бъде първа политическа сила и се надявам, че избирателите ще проявят разум в името на доброто бъдеще на България", каза кандидатът за депутат и добави, че към момента партиите и коалициите не говорят за платформи и програми за управление, а се виждат само скалъпените сценарии на Президента.

Ако няма правителство след 11-ти юли, служебното ще продължи с чистките, а има и много директиви, които вече трети месец не се решават и България ще има сериозен проблем със законодателството, заяви Люртова.

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Данка Люротва е с №5 в интегралната бюлетина и с преференция №104.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!