Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Данка Зидарова- Люртова гостува в последното Предизборно студио по KarlovoPress ТВ и отговори на конкретни въпроси, след като първото й участие предизвика голям отзвук.

Тя отговори как ще защитава стратегията за развитие на общините за периода 2021-2027-ма и съобщи новината, че за първи път в нея ще бъде включена здравната инфраструктура, което означава, че ще има европейски средства за ремонт на общинските болници.

Люртова заяви още, че безводието в Сушица ще намери решение чрез проект, който ще бъде финансиран от ВиК холдинга.
Тя бе категорична, че в Община Карлово няма документ за обособяване на Индустриална зона и първата й задача, ако получи доверието и бъде избрана за депутат, ще бъде да разговаря с ресорния министър, за да започне процедурата.

"Аз ще работя в тази посока, колкото и на някои хора да им се струва, че това е невъзможно, защото това е начина да се привличат инвестиции и района да се развива", заяви категорично кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС.

В заключение тя коментира, че коалицията ще бъде първа политическа сила на тези избори и, че е много важно да се гласува на 4-ти април, защото по-голяма представителност в следващия парламент, означава изпълнение на повече предизборни програми.

Кандидатът за депутат от коалиция ГЕРБ-СДС Данка Зидарова - Люртова е с №28 и преференция №102 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!