"Само в Пловдив област има гарантирани 100 легла на 24 часа за пациенти с К-19, които се превеждат от Спешна помощ. Това ни пази към момента от ситуация линейки да обикалят от болница на болница", каза в Карлово Дани Каназирева, която е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив област. Тя обяви, че нито за миг


не е спирала да се интересува и да решава проблеми свързани с ковид обстановката в областта като председател на Областния кризисен щаб.

"Ако бъдат изпълнени пратките, които са разписани за България, от април месец, хората ще имат избор за поставяне на ваксини. Днес пристигат на Пфайзер, до края на месеца се очакват на Модерна", заяви Каназирева. Тя добави, че предстои да започне имунизация на работниците и служителите във ВМЗ Сопот и обясни защо се е забавил процеса.

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов благодари на Дани Каназирева за съвместната работа и на медицинските екипи в болницата, които успяват да се справят с тежките задачи като поддържат график с 47 хоспитализирани.
Управителят на МБАЛ "Д-р Киро Попов" д-р Христо Пелев съобщи, че е информирал всички ресорни институции за проблема с изплащане на средствата от Здравна каса за използването на антигенните тестове в лечебното заведение. Каназирева посочи, че е запозната с проблема и работи по неговото разрешаване.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС се срещна с втората и третия в листата, както и с членове и симпатизанти. Тя изрази увереност, че България има нужда от силно демократично проевропейско управление.

"Няма нищо по-хубаво предизборната ти кампания да бъде това, което ти си направил за всяко едно кътче, всеки едни решен проблем, дали е малък или голям, той е проблем на някой човек. Това е моята философия, която аз съм изповядвала - да бъде близо до хората. Колкото и да говорят опонентите, единствената дясна коалиция, е ГЕРБ-СДС", заяви Каназирева.

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС са с номер 28 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!