"Целият ми съзнателен живот съм живял в Карлово. Възпитаник съм на ВМЗ. Завършил съм в Санкт Петербург, имам магистърска инженерна степен и следдипломна квалификация "Управление на промишлени предприятия". За мен кмет не е професия, а една възможност и отговорност да служиш на хората", посочи на брифинг председателят на ОБС на БСП Манол Манолов, който бе издигнат за кандидат кмет на общината. Той ще оглави и кандидатската листа за съветници.
"Има 6 направления, по които смятам, че трябва да започне максимално бързо работа след изборите - икономиката в общината, включвайки публичните финанси, които управлява общинския съвет, равнопоставеността пред закона и сигурността на всички жители, здравеопазване, образование, природни дадености, културно, историческо и архитектурно наследство", каза Манолов.
По време на брифинга част от кандидатите за общински съветници представиха накратко своите приоритети. Диана Стайкова, Стоянка Кръстева и Пламен Славов отново ще бъдат кандидати за общински съветници. За първи път в листата на БСП ще бъде 32 годишният Валентин Милушев, който има строителна фирма.
БСП Карлово издига пълна листа с общински съветници и кандидати за кметове във всички населени места на общината.