"ВМРО води една битка срещу циганите от много години и ще я спечелим, защото не може някой да смята, че е над закона в България", това заяви от пл. "20-ти юли" в Карлово кандидатът за евродепутат от ВМРО Александър Сиди. Той посочи, че веднага след евроизборите внасят до българското правителство Концепция за справяне с циганизацията и всички онези групи, които не са вписани в обществото.
Кандидатът за евродепутат Андрей Слабаков изрази мнение, че християнската цивилизация е пред самоунищожение, тъй като са на изчезване нормалните човешки отношения и правила. Според него именно заради това здравият консерватизъм в Европа ще бъде много полезен. Слабаков обърна внимание, че единствено в листата на ВМРО има човек от сферата на културата в негово лице и човек, който има нещо общо с отбраната в лицето на ген. Димитър Шивиков.
Ген. Шивиков заяви, че ако Избирателят реши да изпрати всеки един от тях в Европейския парламент те ще бъдат като представители на българския народ, а не както говорят част от опонентите им "ние европейците, ние защитаващите евроатлантическите ценности".
"За нас българите имената майка, татко, семейство, отечество, армия са святи", посочи ген. Шивиков и допълни, че именно българите 500 години са отстоявали и не са допуснали турско посегателство над другите държави от континента.
Предизборната среща откриха певеца Володя Стоянов и общинския лидер на ВМРО Карлово Светлозар Янков. По-рано тримата кандидати за членове на Европейския парламент се срещнаха със симпатизанти и членове на ВМРО в Сопот. Те поднесоха цветя пред бюст-паметниците на двамата братя генералите Вазови.
Листата с кандидати за евродепутати на ВМРО е с №3 в интегралната бюлетина!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!