Продължава обиколката на един от кандидатите за председател на Младежкото обединение в БСП Станислав Стоенчев, който беше издигнат от близо 50 организации. Тази събота той се срещна със социалистите от Стара Загора и областта, съобщиха от пресцентъра на БСП.

На срещата е присъствал Борислав Гуцанов, който е член на Изпълнителното бюро. Младите социалисти са били поздравени от министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков.

Пред присъстващите Стоенчев е поел ангажименти като е представил своето виждане за развитие на младежката организация – да има промени в правилата за организация и работа на Младежкото обединение. Едно от предложенията на кандидата за младежки председател на левицата е Националните съвети да бъдат провеждани в различни области. По този начин младите ще се запознават и с органите на дадената област, но и самите те ще имат по-добри контакти помежду си.

Старозагорските младежи са поискали много по-голяма сплотеност на организацията и да няма капсулиране, затова Станислав Стоенчев е поел ангажимент, че ще работи за обединение на младежката организация, тя да бъде по-силна и сплотена, съставена от съмишленици и приятели, съобщиха още от пресцентъра на партията.