Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов посети Карлово, за да подкрепи кандидатът за кмет на общината ген.Димитър Шивиков.
"С ген.Шивиков се познавам още много преди да съм мислил, че ще ставам министър на отбраната. За него се говореше, че е най-кадърният и честен български генерал в армията. Той е доблестен човек и гордост за всички българи и, ако бъде избран жителите на общината ще имат в негово лице перфектен кмет", каза военният министър.
По време на срещата с хората, Каракачанов коментира, че някой се опитвал да представя пред избирателите, че мачът вече бил свирен. "Мачът не само, че не е свирен, но трябва да кажа, че нас ни търсеха и от най-голямата управляваща партия и от една по-малка, които подкрепиха кандидат, за който последно се чудеха какво да правят. И двете партии ни търсеха да играем против другия, но ние решихме, че в лицето на ген.Шивиков имаме този човек, който най-добре покрива критериите ни за политик", каза лидерът на ВМРО-БНД.
ген.Шивиков призова да се гласува на 27-ми октомври, за да може мнозинството, а не малцинството в община Карлово да определи своето бъдеще.
"Получим ли доверието на гласоподавателите ще пристъпим към възстановяване на законността, реда и решаване проблема с незаконните постройки. Ще бъдат приложени конкретни мерки, които ще удовлетворят общностите", коментира ген. Шивиков.
Кандидатите за кмет на община, кметове на населени места и общински съветници от ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ са с номер 34 в интегралната бюлетина.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!