"През изминалия мандат се научих на търпение и по-голяма толерантност. Беше много трудно, но успяхме да постигнем финансова и икономическа стабилност на общината. Програмата ни за управление за следващите четири години е реална и изпълнима. Вярвам, че следващия мандат ще бъде още по-успешен", заяви в Предизборното студио кандидатът за кмет на община Сопот Деян Дойнов от местна коалиция "ВОЛЯ" /ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ/.
Кандидатът за кмет на Анево Николай Николов изрази увереност за голяма избирателна активност на 27-ми октомври и каза, че към настоящия момент бюджета на кметството е 50 000 лева, но от следващата година, ако получат доверието на избирателите възнамеряват да заложат бюджет от 100 000 лева.
"Това е напълно възможно. Важно е да имаме мнозинство в общинския съвет, за да може да бъдат заложени двойно повече средства за Анево и бюджета да бъде приет. Никога не съм делял Сопот и Анево", коментира Дойнов.
Кандидатът за общински съветник Анелия Бочева каза, че управлението на общината зависи както от кмета, така и от общинския съвет. Те са взаимносвързани и затова е важно в следващия местен парламент да влязат качествени хора, с опит, идеи, желаещи да развиват както Сопот, така и Анево.
Кандидатите за кметове и общински съветници от местна коалиция ВОЛЯ /ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ/ са с номер 67 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!