Теодор Шойлеков: Пътят Баня – Карлово получи финансиране „Имам уверението на ръководството на ПП ГЕРБ и на Областна администрация –
Пловдив, че участъка от пътя между Баня и Карлово ще бъде изцяло ремонтиран и преасфалтиран до юни 2016 година, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карлово Теодор Шойлеков. Днес стана ясно, че Агенция „Пътна инфраструктура" е осигурила финансиране за ремонта на пътя Баня – Карлово.
Републикански път е второкласен път, част от Републиканската пътна мрежа на България, преминаващ изцяло по територията на област Пловдив. Дължината му е 54,5 kм. Осигуреното финансиране е за участъка между Карлово и град Баня и участъка между село Труд, при надлеза за АМ Тракия до Пловдив. Избрана е и фирма изпълнител. Ремонтните дейности, които ще се извършват и по двете платна ще приключат до юни 2016.
„Осигуреното финансиране е вследствие на срещите ми с жители от община Карлово, на които те изразиха недоволство от състоянието му. Аз поставих въпроса пред компетентните държавни органи.За това им благодаря за бързата реакция и за получените уверения от страна както на областния управител, така и от правителството, че пътят ще бъде готов до 18 юли 2016 година – ден, емблематичен за Карлово. Общинското ръководство на ПП ГЕРБ ще отправи покана към премиера, за да открие новия участък“ – това каза още кандидатът за кмет на Карлово Теодор Шойлеков.
На срещи с жители, както от Карлово, така и от Баня и други населени места, хората повдигаха наред с проблемите за вътрешната инфраструктура в селата и градовете, и въпроса за този проблемен участък. Да припомним, че преди няколко години кола от кортежа на Бойко Борисов пропадна именно на дупка от въпросния участък. Тогава се взеха временни мерки за запълване и закърпване на частични участъци. Сега въпроса ще бъде решен изцяло и в полза на пътуващите от и до Карлово. Един ангажимент, напълно в синхрон с политиката на ГЕРБ за изграждане на модерна инфраструктура в европейска България.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!