Да, има битка за Карлово! Трябва да има битка за доброто бъдеще на хората в нашия край. Тази битка трябва да е битка на политики, достойно защитавани от претендентите за кметския стол.
Достойна е битката,която спечелихме за дислоцирането на 61 Стрямска механизирана бригада в Карлово. Там служат над 3000 кадрови военнослужещи.
Достойна е битката за защитените работни места и редовното изплащане на заплатите в пълен размер на работещите във ВМЗ. Сега там работят над 2500 човека.
Достойна е битката за запазването и разширяването на дейността на “Интендантско обслужване” в гр.Калофер. Сега там работят над 150 човека.
Достойна е битката за училището в град Клисура, получило статут на защитено училище. За подкрепата на читалищата и средствата, осигурени за ремонт на църковните храмове в района.
Достойна е битката за съхраняването на митническото бюро в Карлово.
Достойна е битката за индустриалната зона и възможностите, които тя разкрива за нови работни места, с включването и в инвестиционната програма на държавата.
Достойна е битката за включването на Община Карлово в Програмата за развитие на селските райони.
Достойна е битката за доверието, дадено ни от хората, правейки БСП първа политическа сила за пореден път в Община Карлово.
Заставайки пред Вас с достойните си битки, защитени в мандатите ми като народен представител, имам правото и силата да продължа тези битки в името на хората и тяхното добруване в нашата Карловска община.
Кандидат за кмет на община Карлово от БСП Пламен Славов е с бюлетина №8!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!