С посещение в шоурума на "Българска роза" АД започна подготовката на момичетата за участие в конкурс-спектакъла "Царица на розата 2019-та". В надпреварата ще участват 9 момичета. Професионално жури ще оцени тяхната красота, интелигентност и чар. В "Българска роза" те се запознаха с богатата и разнообразна гама на продуктите, които предлага предприятието. За претендентките бе интересно да научат, че компанията изнася собствени козметични линии в много държави.
Вълнуващи моменти момичетата прекараха в Дей Бар Опиум. Там професионалисти от салон за красота "Лейди" ги запознаха с модните тенденции в грима, маникюра и прическите. Участничките опитаха специално подбрани безалкохолни коктейли от менюто на бара.
Дни преди спектакъла момичетата посетиха и най-елитното заведение в Карлово - Ресторант, чардак и двор "Едно време". Управителят на ресторанта Сузана Моллова ги запозна с етикета на хранене и поведение. След това им бе поднесено тристепенно меню, което включваше салата, основно и десерт.
Конкурс-спектакълът "Царица на Розата 2019-та" ще се състои на 10-ти май от 19:00 часа в НЧ "Васил Левски".