Дъщерята на известния карловски фотограф от миналото Христо Обрейков откри юбилейна изложба посветена на 70-та годишнина от създаването на фамилното студио .Изключително привързана към своя баща, силно впечатлена от магията на обектива и светлината, Лиляна Обрейкова поема по неговия професионален път:
Лиляна Обрейкова: "Най-много искам да изкажа моята благодарност във вид на фотоси към моите родители затова, защото татко ми показа да рисувам със светлина, обичам си я фотографията и тя е моя живот. Това е първото той страшно много обичаше Карлово и хората с които живееше.....
Изложбата представя черно бели и оцветявани от самия Христо Обрейков фотоси. Сред тях са снимки на бившия президент на Куба Фидел Кастро от посещението му в тракторния завод във Ведраре, на Тодор Живков и на други видни личности:
Лиляна Обрейкова: "Извикаха го баща ми за да направи снимка на трактора и докато беше неговото посещение в Карлово по най-бързия начин във формат може би беше 60 на 80 ,който не може да влезе в обикновените вани, а се правеше по съвсем друг начин, за да бъде готова и да я предоставят и да отнесе снимката на карловския трактор в Куба".
Лиляна споделя, че най-голямо удоволствие й доставя сватбената и студийната фотография. Гордее се, че вече и нейната внучка проявява интерес към снимането:
Лиляна Обрейкова: "Направо отиваме на портретна фотография и на макрофотография, другите били много лесни...."
Мечтата на Лиляна е да направи снимки от парапланер и да се качи на Алпите.