Най-новата бутикова сладкарница в Карлово "Дежа вю" започна да предлага още по-висок клас торти, приготвени изцяло от натурални продукти. Целта е да бъде задоволен всеки вкус от най-малките до най-големите, каза собственика Юнер Мехмед. В момента "Дежа вю" разполага с над 20 вида от новите сладки изкушения, сред които домашна торта с круши, маскарпоне, тирамису, френска селска и други.
Галина Шотлекова и нейният съпруг са сред първите, които опитаха от новите торти: "Тортите са леки, вкусни и галещи окото и душата", посочи Галина и подчерта още, че обстановката много й харесва заради уюта и топлото отношение, което предлагат собствениците на сладкарницата. Тя посочи, че мястото е идеално за релакс и се намира в центъра на града. Наред с тортите, младият собственик ще изненада своите клиенти и с добре приготвени топли напитки.
Освен уникалното турско кафе, което може да пиете само тук, Юнер Мехмед вече приготвя топъл белгийски шоколад. Отскоро сладкарницата предлага и домашно приготвена турска баклава - вкус, на който никой не може да устои. Специално за всички клиенти от тази седмица Дежа вю стартира промоция турско кафе + парче торта по избор.
Бутикова сладкарница "Дежа вю" вече приема резервации за детски и семейни тържества, както и поръчки за торти. Обектът се намира в центъра на Карлово, на главната улица/ зад златарските магазини/ и е на близко разстояние от всички институции в града. ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!