При изключителна конкуренция ученици на ВГ "Карловойс" бяха отличени с четири златни и два сребърни медала на НФ”Родолюбие” в Панагюрище. Това съобщи за KarlovoPress техния ръководител Анита Илиева. Тя благодари на децата и техните родители за доверието и подкрепата на децата по пътя на тяхното музикално развитие.


"XVII Национален фестивал “Родолюбие” приключи, оставяйки у нас много емоции от хубавата музика и срещите с приятели.
Със златни медали и първо място при индивидуалните изпълнители са Сияна Зонева, Мария Кабакова и Дани Илиева.
При вокалните формации сме горди с първо място за дует Вяра Василева и Дани Илиева, второ място за Трио “Звездица”, второ място за ВГ”Карловойс”.Артистичната Сияна Зонева получи и специална награда за атрактивно сценично представяне, изпълнявайки авторски песни “Песен за Апостола” на ВГ“Карловойс” и “Аплодисменти”- първата нейна записана песен.

На сцената се представиха и Александра Арабаджиева, Ана Мери Стоунс, Дария Димитрова, Деница Яева,Мария Димитрова и Вяра Василева, които бяха отново великолепни.


Благодарим на организаторите на фестивала, професионалното жури в състав Етиен Леви, Нели Рангелова и Атанас Стоянов и на озвучителя- Милчо Кацаров за професионализма, както и на Община Панагюрище и нейното ръководство, затова че правят всичко възможно да поддържат живия пламък на духовността", каза Анита Илиева.