Новата програма на КИНОПОЛИС - Карлово за периода от 30.03. (петък) до 05.04.2018 (четвъртък) Здравейте, приятели.
С удоволствие бихме искали да ви представим новата програма на КИНОПОЛИС - Карлово за периода от 30.03. (петък) до 05.04.2018 (четвъртък).
Приятно гледане!
Премиерни заглавия:
"ИГРАЧ ПЪРВИ, ПРИГОТВИ СЕ" - 3D
"ЗАЙЧЕТО ПИТЪР"Светът е съсипан от пренаселването, замърсяването и климатичните промени, а човечеството бяга от мизерията си във виртуалната реалност. Така изглежда бъдещето в новия филм на Стивън Спилбърг "Играч първи, приготви се" (Ready Player One), който тръгва по кината от петък, 30 март - но любителите на електронни игри и VR ентусиастите може и да се влюбят в него.
По едноименната юношеска научна фантастика на Ърнест Клайн, "Играч първи, приготви се" разказва за група тийнейджъри, които прекарват дните си във виртуална реалност, наречена Оазиса. Доста по-близък до днешния свят и утопиите, за които човечеството мечтае, в Оазиса възможностите за работа, учене и забавление са неограничени. Но създателят му е заложил капан - всеки участник може да се състезава, за да стане новият шеф на виртуалния рай, което отключва война в реалния свят след смъртта му.