С много игри, танци, забава, бой със "снежни топки" и детски смях премина Коледния празник под надслов "От младежите за децата на Община Карлово", който организирахме с подкрепата на Община Карлово и Програма Евродеск.
На 23.12.2017/събота/, въпреки студеното време, площадът на град Карлово/до къщичката на Дядо Коледа/ се изпълни с детски смях и усмивки.
Децата и младежите бяха поздравени от заместник-кмета на Община Карлово Стойо Карагенски, а талантливата Мария Петрова(полу-финалист в Х-фактор) създаде коледно настроение с ангелския си глас. Работливите еленчета (към Младежкия център в Карлово) бяха подготвили игри, награди и изненади за децата. А, Дядо Коледа и Снежанка не смогваха да раздават подаръци за децата, осигурени от Община Карлово и Програма "Евродеск".
Кака Пами от Pam's Parties затопли всички със забавна танцова програма, а младежкият Дядо Коледа бе най-отпред на танците.
Дни преди празника работливите еленчета обиколиха и Социалните центрове на Община Карлово и занесоха подаръци и на децата и младежите в неравностойно положение, за да е Коледата весела за всички.
Дай Боже да може следващата Коледа да може да зарадваме повече деца!
Весели коледни и новогодишни празници на всички желаем!