С награди и заредени от емоциите се завръща от морето голямото семейство на Карловойс
43 деца от музикалната школа взеха участие в Международен детски фестивал "Созополска панорама"
На открита сцена в красивия морски град се представиха двете групи на „Карловойс“ и индивидуалните изпълнители Анджелина Манолова, Сиана Каканашева, Алекс и Лизи Ръмбъл и Дани Илиева. Много хубави емоции, вълнение и бурни аплодисменти в публиката направиха представянето на децата много специално.
С първи награди бяха отличени малките таланти Анджелина Манолова, Алекс и Лизи Ръмбъл и Дани Илиева. Вокална група „Карловойс“ взе с втора награда, което е изключително високо отличие за децата, за техния труд, нестихващото им желание за изява и развитие, посочи художественият ръководител на вокалната група Анита Илиева.
Групата вече записа първата си авторска песен и скоро предстои представянето на клипа на песента им за Левски. През изминалата творческа година „Карловойс“ са взели участие в над 30 концерта и фестивали в Карлово и страната. Групата има над 20 награди. За да продължи да реализира проектите си, школата ще има нужда от подкрепата и помощта на доброжелатели, които да финансират звукозаписа и видео заснемането на новите песни на групата.