През изминалата седмица децата представиха самостоятелен празничен концерт, посветен на седмия рожден ден от основаването на вокалната група, съобщиха от Военен клуб Карлово.


Ден след това, децата са записали песента „Градините на Карлово”, клипът към която вече се снима.

През уикенда солисти на „Карловойс” са взели участие в два национални конкурса в Пловдив и Банкя. След предварителна селекция и класиране в неприсъствен етап са били допуснати за участие седем възпитаници на Анита Илиева, които след представянето си са успели отново да завоюват челни места в класирането.

В Национален конкурс за млади изпълнители в Пловдив, конкурс към Министерството на образованието и науката, малката Мария Кабакова е с втори резултат по точки в най- малката възрастова група и с второ място в класирането.

По същото време на открита сцена в Банкя се е състоял националния конкурс за млади изпълнители „Вярвай, искай, можеш”. С първи места и златни медали в различни категории и възрастови групи са били отличени Харитина Иванова на 5 години, Вяра Василева на 12 години и Дани Илиева на 15 години.

Сребърни медали са заслужили Мария Кабакова- в категория Поп музика и Сияна Зонева - в категория Мюзикъл. Магдалена Трифонова е спечелила поощрителна награда от конкурса.