Родители от Карлово са в шок! 15 годишен  блудства с 12 годишно малолетно момиче от града

Читатели на KarlovoPress.com сигнализираха, че в група в Инстаграм се разпространява видео на момче, което блудства с момиче, а други две момчета стоят, гледат и ги снимат.


" Потресени сме. Моята дъщеря попадна на това видео. Това е жива порнография. Чисто голи деца в Инстаграм", сподели шокирана наша читателка от Карлово.


От полицията посочиха, че вече е образувано досъдебно производство срещу 15 годишен от Карлово, затова че на 21 март в двора на "ОУ "Райно Попович" в града е извършил блудство с 12 годишно малолетно момиче също от града. Момчето е задържано за срок от 24 часа. Престъплението, което е извършил е по чл.149, ал.1 от НК, съобщиха от пресцентъра на МВР Пловдив.


От наши източници научихме, че момичето е българка, а извършителят е ром. Момичето многократно и доброволно извършвало такива сексуални актове. То се притеснило, че клипът се разпространява в Инстаграм и казала на баща й. Той подал сигнал в полицията. Разведен е, но той има правата върху нейното отглеждане. Бащата има три деца от три различни жени.


От пресцентъра посочиха, че момчето носи наказателна отговорност, но тъй като е непълнолетен от Районна прокуратура ще ангажират със случая и местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.


Официално писмо да бъде спрян клипа ще бъде изпратено до администратора на Инстаграм.