Автомобилът на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова е открит в автоморга край Карлово, научи KarlovoPress.com. Колата е "Фиат Брава", зелен на цвят. В момента районът около блока на бул. "Освобождение" 22, в който живее жената, е блокиран от полиция, жандармерия и разследващи. На място има автомобили на Военна полиция, Криминалистична лаборатория и Криминална полиция. Зелен "Фолксваген Поло" е заграден с жълта полицейска лента, а на място текат огледи. Журналисти и цивилни лица не се допускат до мястото. Според очевидци обаче на задната седалка на полото е имало петна от кръв. Според съседи за последен път Десислава Стоянова е била видяна пред блока на "Освобожедение" с пазарски чанти в ръцете. Тя е обявена за издирване на 5 декември. На същата дата е образувано и досъдебно производство във Военна прокуратура за отклонение от военна служба.
Според очевидци входната врата на жилището на Стоянова е била отключена, а телевизорът в хола работел. Мобилният й телефон се зареждал на масата. От жената обаче няма и следа.
Автомобилът, открит в автоморга и дългото отсъствие на Стоянова, не вещаят нищо добро. Според експерти, вероятността жената да бъде открита жива, не е голяма.

Десислава Стоянова е доста популярна сред колегите си в бригадата. Известно време е живяла със свой колега, от когото имала дете. След това двамата са се разделили и детето останало при бащата. През последните месеци колеги на Стоянова засичали голям черен джип, който я чакал пред входа на поделението след работа. Според запознати шофьорът не бил военослужещ.

През последните два дни карловската полиция и колегите им от Военна полиция търсят следи от изчезналата жена. Проверяват се записите от видокамерите в целия град Карлово, както и обектите в близост до дома на жената.

Разпитани са близки и колеги на Десислава Стоянова. Майката на жената също е дала показания, но тя също нямала никаква информация за детето си.