Голямо куче е захапало шлифера на жена в градинката пред бюст паметника на Христо Проданов в Карлово. Благодарение на бързата намеса на мъж, който бил наблизо, жената не е пострадала. За случилото се оплака в редакцията потърпевшата. Тя разказа, че кучето е бяло на цвят с черни петна и призова ресорните институции да си свършат работата.

"Щеше да ме разкъса. Изпаднах в шок. Цялата се разтреперих, защото кучето захапа шлифера ми. То ръмжеше. Ако не беше мъжа, който бе наблизо, щях да бъда разкъсана. Той изгони кучето", посочи жената и допълни, че в този момент в парк "Водопад" е имало майки с деца, възрастни хора и всеки един от тях е можел да бъде на нейното място.

"Хората споделиха, че вече не могат да се разхождат спокойно. Аз също няма да посмея да се разхождам там", каза жената. Тя апелира ресорните институции да си свършат работата, тъй като в Карлово има много бездомни кучета.

Това е третият случай, в който KarlovoPress.com получава сигнал в редакцията за нападане на местни жители от бездомни кучета.