Арестуваха психоложката Антония, ранила 8 души в катастрофа Психоложка от село Калояново Антония Лукова е била арестувана днес, твърди Блиц, позовавайки се на разследващи. Те са потвърдили, че белезниците са щракнали тази сутрин на ръцете на 27-годишната дама, която се укриваше от ченетата повече от две седмици. Антония беше обявена за национално издирване, след като причини катастрофа с още две коли на пътя Пловдив-Карлово и се опита да прикрие престъплението си. Тогава шофьорката извика свой приятел, който пристигна с такси от Пловдив на мястото на инцидента. Той излъга, че е управлявал колата на психоложката. Тестът за наркотик се оказа положителен и младият мъж бе арестуван.
Пострадалите при мелето – две семейства, едното от Дъбеле, а другото от Дълго поле, свидетелстваха и заявиха, че всъщност автомобилът, причинил катастрофата е бил управляван от Антония Лукова от Калояново. Непосредствено след катастрофата тя бе призована на разпит, на който не се яви. Имаше подозрения, че е забегнала в чужбина. Днес все пак тя се е явила на разпит и е била закопчана.
Младата жена има множество нарушения, глоби и санкции на пътя и не веднъж е била хващана зад волана в неадекватно състояние./в.Марица