Сигналът за инцидента е получен към 16 часа. По първоначални данни той е пътувал с мотоциклет сузуки към Сопот и срещу него автомобил тойота с 35-годишна шофьорка предприел ляв завой и му отнел предимството.
При удара мотористът паднал на пътното платно и бил прегазен от движещ се след тойотата бус ивеко с 61-годишен водач.
Шофьорите нямат алкохол.


Очевидци на голямата трагедия написаха в социалните мрежи, че 25 годишният моторист, който загина на място не е бил прегазен от буса с 61 годишния водач. Рокерът загубил управление и се ударил в джипа, след което тялото му попаднало под гумите на буса. Мотосъборът в града продължи по програма въпреки тежкия инцидент - с гайди, факли и концерти.

Както KarlovoPress.com първи съобщи моторист загина на място при тежък пътен инцидент край Сопот. Очевидци разказаха, че са видели рокерът да кара на задна гума мотора си движейки се в посока от Сопот към Анево. Тогава идващия насреща джип му отнел предимството. Мотористът искал да завие в пресечката към местността Аневско кале, изгубил контрол и идващия насреща бус го връхлетял. Движението бе затруднено и се осъществяваше само в едната лента. На място пристигнаха служители на РУ Карлово, които се наложи да регулират движението. По случая е образувано досъдебно производство.

KarlovoPress и Щерев Тв изказват най-искрени съболезнования на семейството и близките на младото момче.