Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и заместник-кметът по строителство Николай Цветков посетиха селата Ведраре и Васил Левски. Посещенията им са в съответствие с планираните редовни срещи, съобщиха от пресцентъра на Общината.
На улиците 1-ва, 2-ра, 4-та, 5-та, 6-та и 120-та във Ведраре в момента се извършва изкърпване на пътни участъци с емулсия под налягане. Продължават ремонтните дейности на помещенията, предназначени за читалищна дейност на всички самодейни колективи в селото, съобщи кметът Койчо Мутавчийски. Той посочи,че продължава и изграждането на площад с фитнес уреди на открито.
Завършен е частичният ремонт на улици 3-та и 42-ра в село Васил Левски. Там е приключила подмяната на водопровода на ул. 21-ва, но предстои полагане на асфалтова настилка. Кметът на селото Доньо Стоянов ще предложи на ръководството на Общината през 2022 година да продължи ремонта на уличната мрежа.
Инфраструктурните дейности се финансират от Инвестиционната програма на Община Карлово и по Постановление на Министерски съвет № 360/10.12.2020 година. Ремонтите се извършват след успешното приключване на проект „Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни мрежи в с. Слатина, с. Дъбене, с. Войнягово, с. Климент, с. Каравелово, с. Богдан, с. Ведраре, с. Васил Левски и гр. Клисура – Община Карлово”, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.